Bog rata

bog rata

Mars je bio bog rata i smatrali su ga ocem osnivača Rima. Mnogi rimski bogovi imali su svoje parnjake u starijim grčkim prethodnicima. Mars se u grčkoj. Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Otac je Romula i Rema, osnivača rima, te su ga Rimljani smatrali  ‎ Bogovi · ‎ Jupiter · ‎ Minerva · ‎ Vulkan. Mars (lat. Mars) je lik iz rimske mitologije, bog rata, sin Jupitera (prema nekim inačicama mita je sin čarobnog cvijeta) i Junone. Prema mitu je otac Romula.

Bog rata - sind bei

Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Glavni bogovi su Jupiter , Neptun i Pluton. Bio je Venerin ljubavnik. SEARCH BY NAME SIMILAR NAMES Bong Rata Bog Ratna Big Rata Bog Ratta. Pretpostavljene su mnoge hipoteze o njima: Dobavljeno iz " https:

Der Version: Bog rata

BOOK OF RA 3D 846
Bog rata 477
Bog rata 941
Gutschein casino austria 295
STUTTGART VS GLADBACH Drugi projekti Wikimedia Commons. KejaKrijaHiperionaJapetaAtlanta i Menetija. Dobavljeno iz " https: Njegov je pandan kod Grka Posejdon. Dobavljeno iz " https: Prvi odgovor mita na pitanje: Veles je podzemni bog povezan s vodom, zemljom i vlagom, kralj podzemlja, koji vlada carstvom beste download seite iz korijenja Svjetskog drveta. Jupiter, Neptun, Pluton, Cerera, Junona i Vesta. Merkur je rimski bog trgovine, putovanja, te je glasnik bogova.
Bog rata Best ipad pen for writing
Po rimskim bogovima su nazvani planeti. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Venera je udata za Vulkana , ali ga je stalno varala s Marsom , njegovim bratom. Ares na Wikimedijinoj ostavi. Neptun je rimski bog mora. Zbog Harmonije, sve je dovedeno u sklad i osnovana je Teba. Prema njemu je nazvana planet Mars. Neptun je rimski bog mora. Imenski prostori Stranica Razgovor. Imaju sina Tritonavodenjaka.

Bog rata Video

Bog Rata - MAČ OD ARTEMIS [Ep.6]

Bog rata - des

Jupiter, Neptun, Pluton, Cerera, Junona i Vesta. Po Neptunu je ime dobio jedan planet i radioaktivni element neptunij. Dobavljeno iz " https: Remove To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. Za vrijeme rata, Diomed se borio s Hektorom i vidio Aresa kako se bori na strani Trojanaca te je pozvao svoje vojnike da se polako povuku. Merkur je rimski bog trgovine, putovanja, te je glasnik bogova. Drugi projekti Wikimedia Commons. Bila je djevica, izumiteljica glazbe. Keja , Krija , Hiperiona , Japeta , Atlanta i Menetija. Veles je podzemni bog povezan s vodom, zemljom i vlagom, kralj podzemlja, koji vlada carstvom mrtvih iz korijenja Svjetskog drveta. Iz istog korijena dolazi i lat. Messenger Schmetterlings spiele Lite People Places Games Locations Celebrities Marketplace Groups Recipes Moments Instagram About Create Ad Create Page Developers Careers Privacy Cookies Ad Choices Terms Settings Activity Log. Imenski prostori Stranica Razgovor. Ares na Wikimedijinoj ostavi. Njegov je pandan kod Grka Posejdon. Teogoniju ili postanak bogova opisivali su mnogi izvori, a najpoznatije je Heziodovo djelo Teogonija. Prema drugom mitu, sin je Junone i cvijeta kojeg je nosila Flora. Learn more, including about available controls: Venera je udata za Vulkana , ali ga je stalno varala s Marsom , njegovim bratom. Venerini pandani u drugim religijama su: SEARCH BY NAME SIMILAR NAMES Bong Rata Bog Ratna Big Rata Bog Ratta. Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata.

0 Kommentare zu “Bog rata

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *